Køb skønnelys til haven i dit havecenter

December er en mørk og kold måned. Igennem denne måned bliver dagene kortere og kortere, lige indtil det vender i slutningen af måneden, efter årets korteste dag. Der er ikke noget at sige til, at vi trænger til lys i denne måned. Hvor er det godt, at vi fejrer julen i december, for hvad skulle vi dog gøre uden alle lysene, der glimter over gader og stræder og på byens torve. Selvfølgelig glimter de også i boligkvartererne. Det er jo her vi bor, så her skal der også lyses op.

Derfor sætter vi lyskæder op i havens træer og buske, og langstagene på huset. Og festligt ser det ud, når man kører ned ad en villavej og ser den ene lyskæde efter den anden glimte i mørket og varsle julens komme. På boligblokkenes altaner glimter det også. En hver altanbruger med respekt for sig selv, sætter mindst en lyskæde op langs gelænderet på altanen, så det kan stråle ud over legepladsen i gården. Julen er hjerternes fest, men også en fest for lyset.

Prisen på godt lys

I gamle dage var der glødepærer i en lyskæde. De brugte rigtigt meget strøm, når de lyste hele december måned. Det var flot, men også dyrt. Men så kom de nye LED pærer og gav os lys til en billig penge. LED bruger under det kvarte af, hvad glødepærer bruger af strøm. Og det er godt for både pengepung og klimaet, som vi jo alle ved er temmelig belastet i disse år. LED har været et kæmpe fremskridt og tak for det.

Tag i havecentret efter lyskæder

Plantorama er et havecenter, hvor sortimentet er udvidet til også at omfatte udstyr til dyrene og pynt til hjemmet. Her fejres julen for fuld udblæsning. Det summer af aktivitet og hygge for hele familien. Leder du efter lyskæder, så kan du finde et stort udvalg her. I alle længder og med forskellig intensitet. Du kan også møde nisser og se fine juledekorationer. Kan du ikke komme fysisk, så er der også julemarked i webshoppen. Kom endelig forbi og vær med.